Välkommen att logga in

Med hänvisning till allmänna råd för covid-19 i Västra Götalandsregionen vill vi vädja till er hyresgäster att så långt det är möjligt göra era ärenden till oss på Partillebo på distans genom att ringa, mejla eller lämna meddelanden i våra brevlådor. Vid akut felavhjälpning som kräver besök av servicetekniker ber vi er undvika fysisk kontakt. Tack för visad hänsyn.

Här hittar du som hyresgäst information om ditt boende. Efter inloggning kan du hantera dina kontaktuppgifter, kontrakt, betalningar, byta lösenord, skapa serviceanmälan m.m. Har du inget bank-id, klicka på den grå delen av rutan här nedanför så kan du använda ditt lösenord istället.

Användarnamn

Mobilt BankID

Är du inte registrerad? Klicka här 

OBS!! Användarnamn är ditt personnummer och skrivs i formatet ÅÅÅÅMMDDnnnn (ex 198801011234).

Kontakta hyresavdelningen på mejl uthyrningen@partillebo.se om du har problem att logga in/registrera dig på Mina sidor.
Notera att man måste logga in en gång per år för att behålla sin köplats, detta gäller även för medsökande.

Man måste vara 17 år för att registrera sig som sökande till bostäder hos Partillebo. Du måste ha fyllt 18 år för att få ett kontrakt på lägenhet.

GDPR: Alla mina personuppgifter rensas enligt dataskyddsförordningen (GDPR) om jag inte varit inloggad på Mina Sidor under den senaste 12-månadersperioden.

20.2.537
2020-05-19